Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jevilo se mi úsměvné chtít opakování referenda. Pokud by dopadlo stejně asi by někteří chtěli třetí nebo i další referenda až by dopadlo ve prospěch setrvání v EU. Pro mne ti kteří podepsali petici o opakování referenda projevili úroveň žáků obecné školy. Jako malí kluci, kteří se nechcou smířit s výsledkem hození mince " pana -orel"

0 0
možnosti

Bez nezodpovědných voličů by nebylo nezodpovědných vůdců? V tom se určitě mýlíte. Jako příklad uvádím Junckera. Nikdo ho nevolil a jediné co dělá naprosto zodpovědně je přemíra pití alkoholu

0 0
možnosti

J69a22r53a 97R59a26n83k

5. 7. 2016 23:21

R^Karma, vystihl jste chyby Camelotu a King Arthur se tam nekde obraci;-(

0 0
možnosti

Fascinuje mne,

ze cim meine toho zdejsi diskuteri vi, o to hlasiteji prosazuji sve neznalosti. Vivat Czech.

1 0
možnosti
Foto

Mě zase fascinuje, kolik si toho lidé nechají líbit od těch, kteří jim chtějí určovat co je pro ně dobré a pak jim na tyto své projekty, kradou jejich peníze.

2 0
možnosti
Foto

Čím menší správní celek, tím méně násilí si dovolí vládci vůči svým poddaným. Stejně nakonec lidé pochopí, že politiky nepotřebujeme. A pochopí to časem i ti, co dnes nechápou, kdo by ve svobodné společnosti stavěl silnice, školy, nemocnice, kdo by poskytoval právo a obranu před násilnými jednotlivci nebo násilnými skupinami.

0 1
možnosti

Trochu jiný pohled: jakou má demokracie perspektivu, když se neustále zvyšuje počet voličů, kteří berou? Myslíte si, že budou volit v zájmu lidí, kteří vydělávají a tím živí i je, nebo v zájmu svém, co nejvíc vydělávající oškubat, aby se teď měli dobře? A myslíte si, že přistěhovalci, nezaměstnaní, část důchodců, neziskovkáři... myslí víc na budoucnost, nebo na okamžité výhody?

5 1
možnosti

J49a77r11a 81R96a54n56k

5. 7. 2016 23:25

To je tezke, cesti duchodci, ktere znam, protoze sem jezdi za provdanymi detmi - si nestezuji, naopak tvrdi, ze se tak dobre nikdy predtim nemeli a to byli v dobe normalizace mladi a pokud snad mluvite o pristehovalcich do Anglie, tak o tech se ve dnech pred referendem mluvilo dost casto, zajimave, ze tem, kteri nesledovali BBC v anglictine uteklo, ze se mluvilo o zemich V4 a Rumunsku, Bulharsku, Litve a Recku.....

0 0
možnosti

Hlavním bodem programu má být svoboda občana. Nikoliv se plést do rodin druhých zcela zbytečně. Stát může být tolik silný, jak vzdělané má občany. Čím menší tím musí být lidé zodpovědnější a může být i větším státům příkladem. K tomu nás, ale dnešní premiér Sobotka nenabádá. Je prostým přisluhovačem se zlodějskou diplomatkou.

4 2
možnosti
Foto

Vyprávíte hezkou, ale stěží uvěřitelnou pohádku. Že se nedostali v dešti k urnám? Chucpe. Povodeň nebyla, že?

Ty tři milióny podpisů, to jsou, v převážné většině hlasy lidí, kteří chtějí měnit výsledky zápasu ve kterém prohráli.

5 2
možnosti

Hlavně jsou to tři milióny "podpisů" internetové petice podškrábnutelné kýmkoliv odkudkoliv. Spousta z nich nejspíš netuší, že v Británii ten den pršelo, natož aby se díky tomu nedostali k hlasování.

4 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem vystudovaný chemik, pozdeji pracovník ve farmacii a konečně ve finále učitel na SŠ. Momentálně jsem ochrnutý kriplík s ALS. Mým cílem je klást otázky a snažit se najít odpovědi na složitosti dnešního světa, ve kterém už moc nepřemýšlíme. Jestli Vás můj blog přiměje k zamyšlení, budu radši, než být blogerem roku.

Seznam rubrik