Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J20a70r45a 23R73a85n68k

17. 9. 2016 2:35

Jste zde bohuzel bila vrana, lidskost se ve vychodni Evrope nenosi R^R^

0 0
možnosti

K64a48r86e16l 81M24a17s57e64k

16. 9. 2016 10:46

Výborný aforismus pro zdejší islámobijce od křesťanského spisovatele Pavla Kosorína:

Budete-li se tvářit jako spasitelé, nikdo vám nepomůže.

2 0
možnosti

Tvařte se jako Karel Mašek a ....

0 0
možnosti

Cituji:"V televizi by probehla zprava o teroristickem utoku, a uz by to nikdo neresil." To je podle Vas idealni situace? Proste par mrtvych, tak z toho nedelejte drama. Mam z Vas divny pocit.

3 1
možnosti
Foto

P54e40t55r 46H54e90s38s

16. 9. 2016 15:06

A co jste dělal po útocích na londýnské metro, nebo na vlaky ve Španělsku? Byl jste z toho smutný a, na jak dlouho? Vydrzelo vám to až do hospody, kde jste to probral s kamarády?

4 1
možnosti

Nelíbí se mně, co v posledních dnech p. Konvička realizuje, ale dvakrát se mně nelíbí, když na něho,v problematice neználci až negramoti, kydají hnůj zbytečně.

Pro autora a další diskutující: mám rád přesnou posloupnost, časovou osu, kterou zde mnozí nerespektují.

2008 - 2009 první veřejné výstupy proti islámu a založení IVČRN

2009 - 2015 počet příznivců na f. dosáhl 160.000; proběhly dvě petice, z nich tu druhou, dodnes tématem aktuální (kvóty), hodil parlament a vláda do koše (žádná reakce)

6.6.2015 ukázalo se, že čtvrt miliónu podpisů nic neznamená a že jinou občanskou sílu volné hnutí nemá a proto byl založen BPI. Až zde, tedy v následně v září oznamuje doc.Konvička, že vstupuje do politiky.(a já dodávám, jsa přinucen)

Myslíte si, nevážení rejpalové, že když v r. 2009 začínal jako solitér, vysmíván a urážen, že přemýšlel o výtahu do politiky? Je to naprosto směšné tvrzení, stejně jako autoři takových výroků.

Směšná je rovněž autorova zmínka o domácích úrazech; jednak se u nich nebavíme o tisících mrtvých, ale hlavně nemají ideologickou příčinu, kdežto ti mrtví rukou muslima ano. Další často užívaný blábol je, že vystupování proti islámu radikály generuje. Teorie: buďme zticha a oni toho nechají je hlava v písku až do doby, kdy vám ji někdo definitivně ušmikne.

Rovněž vyjmenované státy s mírovým islámem je bota. Např. Alžírsko, Egypt - zasahovala armáda proti Muslimskému bratrstvu, které se dostalo ke státní moci. Tunis byl, teď se tam bojuje atd., atd. A šária?! Všechny muslimské státy byly u Káhirské deklarace v r. 1990 včetně autorem opěvované Malajsie a všechny body této deklarace jsou výslovně opřeny o právo šária!

Byla to poslední Velká umma (obec) a dle Koránu se umma nikdy nemýlí!!

3 1
možnosti

A, zatím, poslední důležitá věc. Nevystupujeme proti islámu v islámských zemích, byť jsou mnohé děje hodné kritiky. Nejvíce nás zajímají muslimové v Evropě a ti, světe div se, mají v ruce stejný Korán jako ti v SA. Právně neošetřená existence islámských spolků je v rozporu s evropským právem. Je přece zřejmé, že evropský muslim nemůže vyznávat stejné hodnoty jako ten, třeba v Turecku nebo v SA. A jak politici, tak i sami muslimové v tomto směru žádnou nápravu neudělali a ani ji nechystají.

U mně osobně: byl to islám v Evropě a i jinde ve světě mimo islámské státy, který mně přinutil se o něj zajímat. Opakované studium Koránu a dalších knih o historii, sunny a části hadísů vygenerovalo přesvědčení: islám je v Evropě... hm... NEPATŘIČNOST!!!

3 1
možnosti
Foto

Tak to je pan Konvička velmi prozíravý člověk. Spíše se dá říci, že je to věštec, když již před více než deseti léty věděl, že bude imigrační vlna, a on na kritice islámu nasbírá politické body, aby se mohl vetřít do politiky a stát se diktátorem (LOL). Kde tu fantazii berete. Nejen Vy, ale všichni ti tupci, co o islámu, ani o panu Konvičkovi nic neví a otírají si o něj svá nevymáchaná ústa. Už přes deset let pomáhá lidem, uvězněným v islámu, dostat se na svobodu tak, aby je to nestálo život, zdraví, nebo děti. Kolik úsilí a co jste kdy Vy sám riskoval, abyste pomohl cizímu člověku, který trpí nesvobodou? Víte, že založil a pomáhal provozovat několik azylových domů pro exmuslimy? A že o islámu nic neví? Ví hodně, a ne jen z knížek, ale hlavně od samotných muslimů a exmuslimů. Přečtěte si některé jeho starší blogy. V textu tohoto blogu je tolik, promiňte mi ten výraz, blbostí, že je na první pohled vidět, že autor popisuje vlastně sebe a svůj úlek, když se dozvěděl alespoň střípky toho co je islám, že naprojektoval svou nově objevenou neznalost do pana Konvičky a ostatních kritiků islámu.

5 1
možnosti

K33a47r95e31l 58B87o24č24e47k

15. 9. 2016 20:24

Samaritán a Ježíš Kristus to je ;-D tady je hrzká ukázka jeho chování: http://g.cz/5-duvodu-proc-nestudovat-biologii-na-jihoceske-univerzite-v-budejovicich

2 2
možnosti

L61i62b59o30r 52V31a74n43ě32k

15. 9. 2016 16:57

Tak jestli jsem to dobře pochopil, tak v blogu autor konstatuje, že doc. Mgr.Konvička PhD. islámu vůbec nerozumí, nezná ho. stejně jako zdejší odpůrci.

Soudím tedy, že autor blogu, kdysi dávno vystudovaný chemik musí logiccky islám znát daleko lépe.

Prosím tedy o odkazy na odborné práce, které k tomu sepsal a obhájil.

8 2
možnosti

K70a48r71e66l 92M66a27s88e22k

15. 9. 2016 17:35

Já zase prosím o odkazy na odborné práce, které k tomu sepsal a obhájil Konvička. ;-D

2 3
možnosti
Foto

Islámský terorismus neexistuje, tak jako neexistuje nacistický terorismus. Strach z islámu má Evropa od roku 711 našeho letopočtu. Stačí si jenom zjisti, kolik teroristických útoků ma na svědomí islám v minulém století Jak řekl .Dan Schueftanaizraelský akademik, bezpečnostní expert a poltický poradce řekl :"Tolerance by měla skončit, tam kde někdo pod záminkou tolerance chce zničitsamotný princip tolerance. Chcete-li vypadat dobrotivě, nedivte se, že sejednou probudíte a zjistíte, že je příliš pozdě. RvRvRv

4 0
možnosti

A odkdy má islám strach z křesťanství?

1 1
možnosti

Zvláštní článek, myslím, že Konvička hned několikrát otevřeně prezentoval, že by byl radši neznámý entomolog a nemusel se veřejně angažovat jako odpůrce islámu. Takové prohlášení je v naprostém rozporu s vašimi domněnkami. Věděl jste to?

11 1
možnosti

Pokud to říkal, musí to být pravda a celá teorie padá.

2 1
možnosti

Jen jedna poznámka. To že odmítám marxismus neznamená, že musím mít nastudovaného Marxe do všech detailů.

5 0
možnosti

Kariéra snadno a rychle. Vyvolej strach a přesvědčení, že máš na něj lék.

1 0
možnosti
Foto

O tom to není. A není to ani tak o strachu jako o reálné úvaze, jak chceme v této zemi žít.

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem vystudovaný chemik, pozdeji pracovník ve farmacii a konečně ve finále učitel na SŠ. Momentálně jsem ochrnutý kriplík s ALS. Mým cílem je klást otázky a snažit se najít odpovědi na složitosti dnešního světa, ve kterém už moc nepřemýšlíme. Jestli Vás můj blog přiměje k zamyšlení, budu radši, než být blogerem roku.

Seznam rubrik