Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

Tento prispevek ukazuje presne to, co se nam ruzne kavarny snazi namluvit uz dlouho. Ze vlastne lidi tomu nerozumi a je potreba jim nejakeho toho "sveho" kandidata podsunout. Dnesni vychylena pseudokorektni media jim pak v tom napomahaji. Nastesti je to dost casto medvedi sluzba. Pozorovat Kubala a celou tu novo-svazackou partu na CT24 jak hledi na vysledky voleb a jak se jim temer zhroutil svet bylo velmi zabavne a zaroven tristni ukazka kam to nase media dopracovala.

9 2
možnosti
MR

M78a39r81t36i28n 48R11ý72d70l

15. 11. 2016 8:28

Hoši, většina z nás má doma sympatickou, milou a hodnou manželku, ale v erotických snech a někteří jako milenky mají blondýny či zrzky s čtyřkama prsama, kterou mu všichni závidíme a pak se rádi vrátíme k tomu co máme doma. Něco si přejeme, něco jiného volíme. To je život ;-D

2 0
možnosti
JS

J41a73n 59S19o67u27č38e65k

15. 11. 2016 7:24

Napsal jste poměrně dlouhý elaborát k tomu co by šlo shrnout do jedné věty. Volí je proto, že jejich protikandidáti jsou ještě mnohem horší zlo.

9 0
možnosti
RS

Trumpa volili nevzdelani z casti analfabeti. Zvolili si sobe rovneho Ktery mluvi stejnou reci a kteremu rozumi. Hitler likvidoval Zidy, Trump bude se zbavovat Mexicanu. To jsou triky, jak se dostat k moci .

1 16
možnosti
RB

R11a44d80a60n 90B69e28m

18. 11. 2016 20:01

rikate nevzdelani analfabeti, to jako vzdelani intelektualove z bast demokratu jako jsou staty Illinois, NY a Kalifornie ;-D;-D;-D a proc tyto staty plne vzdelanych intelektualu maji bankrot za dvermi??? Mam obavu, ze Vy jste nevzdelany analfabet, nevidim nic spatneho, kdyz Trump chce deportovat nelegalni pristehovalce s kriminalni historii

0 0
možnosti

Já je volím a volit budu proto, že CHCI a MOHU. Vy si volte svoje. Tomu se říká demokracie. Pokud jsou tak tfuj, tak je zakažte. Další komentáře jsou zbytečné. Říká se tomu "lamentovat nad rozlitým mlíkem".

9 0
možnosti
KN

Maloměšták a pravicový svazák či kavárník nenávidí Zemana či Trumpa pro pár sprostých slov, a díky pomocí mainstreamových médií dojdou samostatně k excelentnímu závěru, že to je "hrozný" člověk.

To takové bombardování Sarajeva, či rozbití Libye je proti tomu "maličkost". A naopak kvalifikaci skoro duchovních rozměrů pro prezidentskou funkci.;-D

12 3
možnosti
JS

J31a47n 13S56e71m35i59k

15. 11. 2016 2:48

bombardování Sarajeva provadeli jen a pouze Srbove.... tady jste se asi ve sve lince spletl;-)

3 1
možnosti
LM

Lidé si přejí čestné, pravdomluvné politiky, ale málokdy je zvolí. Ukažte mi jediného, vždyť je to protimluv;-D

5 0
možnosti
Foto

R57o90m33a93n 92K21o97z87e23l

14. 11. 2016 19:58

Co si pamatuju, tak za velmi slušného byl považován Vladimír Špidla.

1 1
možnosti
DK

Nesouhlasim. Kdybych byl American, volil bych take Trumpa, ale vubec ne proto, ze bych k nemu vzhlizel, vazil si ho...V mych ocich je to buran stejne jako ve vasich a spousta veci se mi na nem nelibi. A kdyz uz je rec o tech "koulich", tak si myslim, ze Merkelova ty koule ma...Takze to bude asi v necem jinem. Ja osobne mam dost politicke korektnosti a slunickarstvi...pseudohumanisty povazuji za to nejhorsi, co nas ve 21. stoleti potkalo, nelibi se mi ta pretvarka, ze nejhorsi je Rusko (ackoli nejsem rusofil) a ze za vsechno muze bily muz. Nelibi se mi otevrene hranice do Evopy, "pozitivni diskriminace", hrani si na falesnou toleranci (sam vidite, ze ti, co ji hlasaji, jsou ve skutecnosti nejmene tolerantni). Povazuji za nehoraznost, kdyz nekdo nemuze rict pravdu jen proto, ze by urazila treba nejakou mensinu. Pro me je rozhodujici, zda to pravda je nebo neni. Nelegalni prekracovani hranic je neco, co povazuji za spatne a je jedno, zda se to deje na americkem kontinentu nebo evropskem. Privandrovalci z Afriky a Blizkeho vychodu nam ukazali, co jsou zac a o co jim skutecne jde...nicmene tato fakta jsou ignorovana. Delaji se gesta, vykupuji se vepriny, cenzuruje se...to ma byt jako ta svoboda? Dekuji, nechci...Trump neni ten, kdo rozbiji zapadni spolecnost, to politicka korektnost ji rozbiji. A jeste maji jeji propagatori tendenci hlasat tu drzost, ze prave lide jejich typu vybudovali vyspelou Evropu ci Ameriku...ani nahodou, takovi je nici. Ostatne preneziskovana spolecnost zadne hodnoty neprodukuje...ty hodnoty produkuji lide z opacne strany barikady.

24 1
možnosti
KH

K19a51r38e78l 35H61á36j81e20k

14. 11. 2016 23:40

Souhlasím s Vámi a dodávám: Různých vlivů lze najít mnoho, ale je evidentní, že nešlo tak moc o volbu Trumpa, jako šlo spíše o nevolbu Clintonové jako představitelky současného západního establishmentu (který svou činností přinutili lidi volit Trumpa). Obdobně Anglie spíše volila odpor proti EU než touhu být mimo EU. A bude se to projevovat i v dalších zemích Evropy.

7 0
možnosti
KK

? "Jen jsou zvyklí se podřizovat autoritám a charismatickým vůdcům." ?

Ne nejsou. Charisma a vůdcovství je podmínkou oslovení voličů, ale vítězství nadlouho nezaručí.

Po letech s Obamou lidé chtěli změnu sterilní a vyumělkované korektní politiky cílené na jiné voliče, proto zvolili na protest Trumpa.

Trump je sice huba nevymáchaná, ale o jeho schopnostech vést američany, realizovat volební program zaměřený na obyčejné lidi a získání ztracené role ve světě nic nevíme.

Počkejme, třeba bude dobrý president. Lepší než Obama velmi pravděpodobně.

5 0
možnosti
Foto

Jen taková perlička. Ministr zahraničí Zaorálek se před chvílí zmínil v televizi, že blahopřejný dopis odeslaný prezidentem Milošem Zemanem Donaldu Trumpovi ke zvolení prezidentem USA, obsahoval spoustu pravopisných chyb v angličtině. Zaorálek se pozastavil nad tím, proč se s tím Hrad neobrátil na ministerstvo zahraničí. Moc bych za to nedal, že ten dopis napsal Zeman sám - vždyť on ví všechno nejlépe. Pochybuji o tom, že by napsání onoho dopisu zadal jako úkol Jiřímu Ovčáčkovi.

Na druhé straně je možná dobře, že nová americká administrativa bude okamžitě vědět, s kým má tu čest.

7 1
možnosti
Foto

Jiří Ovčáček se už ohradil, že korekturu onoho blahopřejného dopisu dělala Američanka. Že by to byla Ivana Trump?

1 2
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem vystudovaný chemik, pozdeji pracovník ve farmacii a konečně ve finále učitel na SŠ. Momentálně jsem ochrnutý kriplík s ALS. Mým cílem je klást otázky a snažit se najít odpovědi na složitosti dnešního světa, ve kterém už moc nepřemýšlíme. Jestli Vás můj blog přiměje k zamyšlení, budu radši, než být blogerem roku.

Seznam rubrik