Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nu, máte zcela pravdu, když ona se na tom vyvolávání strachu tak krásně buduje kariéra. Kolikpak těžce frustrovaných lidí jim na to naletí, případně si chce zlepšit svoje postavení. Nic lepšího než Konvičkovi podobné typy si Islámský stát nemůže přát. Štvaní proti všem muslimům bez výjimky dokáže i ty neradikální vehnat do náručí radikálů. Ale proč to nedělat, když z toho plynou politické body.

5 7
možnosti
Foto

To jsou ale moudra. A pokud vím, tak doc. Konvička nebojuje proti muslimům, ale proti Islámu.

5 3
možnosti
SB

Nelíbí se vám Konvička?

Byla by snadná pomoc, jak ho odstavit! Ať jiní politikové tento problém začnou řešit lépe, účinněji a kultivovaněji, než to dělá on. Tím pádem Konvička ztratí na toto téma monopol.

Proč nekvete černý trh s potravinami? Inu proto, že na oficiálním a zcela legálním trhu mohu koupit tolik brambor, chleba, masa, ovoce i mléčných výrobků, kolik chci. Proč lidé neplatí nelegálním převaděčům přes hranice, aby se dostali do Německa? Inu proto, že dnes k tomu postačí koupit si jízdenku na vlak do Mnichova. A stejné je to i u Konvičky. Jestliže někomu připadá jako kašpar, tak ať zavedené politické strany problém migrantů začnou řešit lépe, účinněji a kultivovaněji. Pak Konvička zajde na nedostatek zájmu lidí. Zatím to však na oficiálních místech neřeší nikdo, a tudíž se nelze divit, že Konvička bez problémů zabírá volný prostor v poptávce po řešení tohoto problému. A nemusí ho vůbec řešit. Stačí mu, když poukazuje na to, že ho neřeší oficiální česká vláda.

11 1
možnosti
Foto

P63e28t54r 51H98e89s19s

15. 9. 2016 15:47

Vážený pane Beneš odpověď na otázku proč vláda neřeší problém migrace a islámského terorismu je jednoduchá, žádný problém neexistuje. Uprchlicka zarizeni v ČR jsou plná z 10%, k žádnému teroru u nás nedochází. Pouze lidé mají strach. A cí je to práce?

3 6
možnosti
SB

Kritizujte lidi, kteří tady nechtějí islám, že o něm nic nevědí.

Patřím k těm, kterých e vaše kritika týká. Nechci ho tady, přestože o něm vím málo.

Stačí mi však to málo, co o něm vím. To mi stačí k tomu, abych ho odmítal. Stačí mi vědět, kolik teroristických činů napáchali jeho příznivci v poslední době v Evropě a nejen v Evropě. Dokonce i u sebe doma ve svých vlastních zemích.

O hodně věcech toho vím poměrně málo, ale to málo mi stačí na to, abych věděl, že to nechci: zemětřesení, tuberkulóza, alkoholismus, pád meteoritu nebo vysoká radioaktivita. O všech těchto věcech vím je zlomek toho, co o nich vědí příslušní specialisté. Přesto je nechci.

12 4
možnosti
OK

Nechcete islám? To zde nechcete mít žádného muslima, nebo muslimského imigranta? Nebo chcete zakázat komukoli veřejně se hlásit k islámu?

A nechtěl byste třeba u nás zakázat Němce? Vždyť nacistické Německo zde napáchalo škody, proti nimž je pár teroristických útoků, které se stejně dějí jinde, dosti slabá káva.

3 8
možnosti
OK

Je to hodně přesné. A kdoví jestli Konvičku neplatí sám ISIS. Rozhodně jedná v jeho zájmu.

4 7
možnosti
Foto

Já myslím, že ho platí velký káhirský muftí. A ti imigranti mu nenápadně vybírali peníze z bankomatů.

To je nevystopovatelné.

0 2
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem vystudovaný chemik, pozdeji pracovník ve farmacii a konečně ve finále učitel na SŠ. Momentálně jsem ochrnutý kriplík s ALS. Mým cílem je klást otázky a snažit se najít odpovědi na složitosti dnešního světa, ve kterém už moc nepřemýšlíme. Jestli Vás můj blog přiměje k zamyšlení, budu radši, než být blogerem roku.

Seznam rubrik