Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P20e89t54r 37H10e63s52s

2. 11. 2016 12:53

Abych tady planě nestekal na kracejici karavanu, posilam tento blog na ČSBS, aby dotyční pánové věděli, co si o nich myslíme.

2 0
možnosti
Foto

Proc mam ten pocit, ze ti dva - V + A, maji tu zlobu, nenazranost a nenavist permanentne vrytou v oblicejich? Je to soucast kvalifikace pro tyto posty v teto dobe?

Karma pane Hess.

0 0
možnosti
IS

Bobošíková tam je jako bonus. Prý je nově členem i Ovčáček?

0 0
možnosti
JV

A od tohoto individua se nechal V.Klaus dekorovat.Hnus. Mimo to je to Zemanuv tlustej kumpl.To mame nahore smetanku 8-o

1 0
možnosti
ZB

Karma.To co se děje v tomto spolku je jen obrazem co se děje v celé společnosti.Kariérní komunisté a estébáci vylezli za pomoci Zemana z děr,aby opět zaujmuli své "správné" místo ve společnosti.Ještě bych doplnil,že tento spolek ovládaný komunisty a "vlastenci" typu Bobošíková a Ovčáček vyznamenal nejen Zemana a Klause,ale i "bojovníka za svobodu" Forejta.Nejsou to nic jiného než "šmejdi" prodávající hrnce.Parazitování na bezmocných starých lidech je ta největší ubohost.Šmejd jako šmejd....Rv

12 1
možnosti
Foto

v poslední době je u nás možné všechno

11 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem vystudovaný chemik, pozdeji pracovník ve farmacii a konečně ve finále učitel na SŠ. Momentálně jsem ochrnutý kriplík s ALS. Mým cílem je klást otázky a snažit se najít odpovědi na složitosti dnešního světa, ve kterém už moc nepřemýšlíme. Jestli Vás můj blog přiměje k zamyšlení, budu radši, než být blogerem roku.

Seznam rubrik