Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

T74o95m82á68š 86P45í67c20l

14. 11. 2016 9:58

V blogu jste opomněl jednu věc, když jste psal o těch "nevůdcovských" typech v současném vedení ČR i EU, a sice tu, že dnes lze skutečně vidět, že jejich "nevůdcovství" vede nejkratší cestou do záhuby.

Ale v podstatě máte pravdu, příkladem budiž předseda ODS Fiala, který patří k tomu slušnějšímu ve společnosti, a když odhlédneme od minulosti této strany, tak program patří taky k tomu, po čem by mohla být poptávka. Jenže pan Fiala se mnohokrát ukázal jako slaboch. Nejprve se správně postavil k islámu, pak couvnul. Stejně couvá před kritikou EU, přestože už není pochyb, že tento projekt spěje ke katastrofě. A proto ta strana už v preferencích stoupat nebude.

9 0
možnosti
DB

není pochyb, že tento projekt spěje ke katastrofě...jak to víte???? A FAKT NEMÁTE POCHYBY?? no já bych je měl

0 5
možnosti
Foto

Trump je o proti Zemanovi inteligentní. Zeman by neměl v USA žádnou šanci.Osoba o které se ví, že lže, že se za své lhání měla od soudu nařízeno s eza své lži omlouvat je v USA politicky mrtvá. Putin je bývalý agent KGB, kterému slovo demkoracie je cizí.

4 8
možnosti
Foto

Neřekla bych, že je trump inteligentnější, než Zeman, ale ví, jak se chovat a stále se to učí. Zeman to nikdy nevěděl, ale chtěl by to učit nás.

1 2
možnosti
VF

A Vy považujete Hillary za člověka, který nepatří mezi ty s pochybnými morálními kvalitami? Ono asi moc velký výběr nebyl.

Většinou volíme mezi větším a menším zlem. Tak to bylo se Zemanem i Trumpem. Lidé, kteří je volili, je prostě vyhodnotili jako menší zlo. Toť vše. Není třeba nálepkovat.

31 0
možnosti
ZB

Zbývá jen otázka,zda to menší zlo vyhodnotili dobře.Zlo má mnoho podob a snadno dokáže klamat...

1 2
možnosti
ZB

Vždy jde jen o to,kolik lidí v sobě dokáže potlačit zvířecí instikty a přopomenout si,že člověk,který dokáže zfanatizovat davy není pro společnost to nejlepší.Marně v historii hledám nějakého charismatického vudce,po kterém nezbyla jen rozvrácená ekonomika a hromady mrtvol.Někoho,kdo by své charisma dokázal přeměnit v něco pozitivního a posunout stát ve kterém pusobí někam dopředu...

0 2
možnosti
MC

Víte, Zeman a Klaus z toho plebsu, co jste jmenoval, trochu vybočují. Narozdíl od toho zbytku mají nejen koule, ale i jistou inteligenci.

7 1
možnosti
ZB

"A intelekt,když bez duše,pak podoben je ropuše,či slepci s mečem v tanci" To,že Hitler neměl žádný titul,ještě neznamená,že nebyl inteligentní.K umění ovládat a fanatizovat davy je inteligence potřeba,i když použita zvráceným zpusobem...

0 3
možnosti
JN

K otázce v nadpisu.

Proč lidé volili Zemana? Nevím, jak ti druzí, ale mohu-li mluvit za sebe, já jsem ho volil z donucení. A kdo že mě nutil a nakonec přinutil? Volební tým jeho protikandidáta.

Věřím, že s tím Trumpem to bylo podobně.

35 2
možnosti
VK

Konkrétně vy jste z těch, kterému nevadily lži MZ v kampani, které nakonec uznal i soud. To vám nevadilo? Ta chyba volebního týmu MZ? Nevadilo vám ani dosud nevyjasněné vyúčtování volební kampaně MZ z peněz Lukoilu? Je dost lidí, kteří z volby MZ vystřízlivěli. Vy k nim evidentně nepatříte a kdybyste neměl k dispozici Karla, tak nejste svou volbu schopen ani uhájit.

1 8
možnosti
JN

Proč se kdysi dostal do vedení ČSSD člověk jako Paroubek nebo Zeman. Proč v ODS vládl dlouho Klaus a Topolánek. Proč se v jiných stranách drží lidé jako Kalousek, Čunek, Rath a Okamura. Co mají společného?

V tom výčtu vám dost lidí chybí. Například se vůbec nezamýšlíte, proč tak dlouho byl prezidentem Havel.

A to i přesto, že podle svého tvrzení vůbec prezidentem být nechtěl.

1 0
možnosti
MC

Pro mnohé je problém poznat rozdíl mezi "má koule" a bez skrupulí, případně všehoschopný.

1 0
možnosti
MD

Jednak, v kramku s pecivem si muze clovek koupit jen to, co je v osatkach za pultem. Co je na obrazcich na stenach tezko.

A pak, vzorny za pratelsky pejsek, ovenceny cenami z vystav, bude ve vlci smecce vlkum jen pro smich.

4 0
možnosti
TN

Pořád nechápu, proč stavět na stejnou úroveň Trumpa a Zemana.

0 0
možnosti
JN

Stejná úroveň to není, ale průběh volby podobný. Oba mohou za svůj úspěch ve volbě poděkovat především protikandidátovi.

8 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem vystudovaný chemik, pozdeji pracovník ve farmacii a konečně ve finále učitel na SŠ. Momentálně jsem ochrnutý kriplík s ALS. Mým cílem je klást otázky a snažit se najít odpovědi na složitosti dnešního světa, ve kterém už moc nepřemýšlíme. Jestli Vás můj blog přiměje k zamyšlení, budu radši, než být blogerem roku.

Seznam rubrik