Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

To se fakt nedá číst. Stačilo mi to o té šaríi. Prej nebojte se. Nic nechápe tenhle pán, děsivé je, že je to učitel. Doufám, že opravdu bývalý.

14 1
možnosti
Foto

Jako učitel by ses měl smířit s tím, že neuspěješ, ale za mne R^

1 10
možnosti
LV

Jako bývalý učitel by se měl především více vzdělávat v oblastech o kterých chce psát na veřejnosti.

11 1
možnosti
JK

Tak to je super, že pro nás šaria neplatí, já si doteď myslel, že nám nahradí ústavu a trestní zákoník... R^

6 0
možnosti

Víte, že šária nepletí ani v mnohých muslimských zemích, případně jen pro občanské právo a ne trestní?

2 0
možnosti
SB

Autore, máte děti?

Vězte, že i ony jsou vystaveny nebezpečí, o kterém vy v hloubi duše také víte, že existuje, ale navenek tady pózérsky píšete něco jiného.

Až muslimové budou mít dost silné pozice na to, aby si to tady upravili podle svých představ, dopadne to i na vaše děti.

Nějaké teatrální předvádění svého domnělého intelektu, které nám tady přímo ukázkově předvádíte, potom platit nebude. Migranti a jejich potomci nějaké intelektuální řešení nebudou ani předstírat, jako ho zde předstíráte vy. Vaše děti budou trpět úplně stejně jako děti těch, kteří již nyní na to nebezpečí upozorňují. Pro muslimy budou stejní nevěřící jako kdokoli jiný.

To jste táta, jestliže svým dětem svými sluníčkářskými hraními si na intelektuála připravujete takovouto budoucnost?

Podívejte se do očí své dceři nebo svému synovi a uvědomte si, co je čeká. Položte si tu otázku nikoli ve chvíli, kdy jste sám v bytě a píšete tyhle blogy. Položte si ji ve chvíli, kdy se svým dětem díváte do očí.

16 1
možnosti
LV

... teatrální předvádění domnělého intelektu ... - to je myslím vystihující podstatu.

Kromě toho je autor blogu až zoufale neinformovaný o základech toho co píše. O principiálních rozdílech mezi pojetím role bible u křesťanů a role Koránu a hadisů u muslimů.

4 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem vystudovaný chemik, pozdeji pracovník ve farmacii a konečně ve finále učitel na SŠ. Momentálně jsem ochrnutý kriplík s ALS. Mým cílem je klást otázky a snažit se najít odpovědi na složitosti dnešního světa, ve kterém už moc nepřemýšlíme. Jestli Vás můj blog přiměje k zamyšlení, budu radši, než být blogerem roku.

Seznam rubrik